Corona

Momenteel zijn wij vanwege de overheidsmaatregelen volledig gesloten. Hieronder vind je de oude informatie, welke op dit moment niet van toepassing is.

Klik op onderstaande knoppen om het coronaprotocol en het aanvullende protocol i.c.m. de start van de competitie te downloaden.

Geachte leden,

Laten we beginnen met te zeggen dat wij als bestuur erg tevreden zijn over hoe de leden omgaan met de situatie die ontstaan is sinds 1 juli. Ondanks de gehoorde tekortkomingen in de app, zijn er een hoop reserveringen gemaakt en hebben een hoop leden al 2 maanden volop kunnen trainen. Komende week zal de najaarscompetitie weer van start gaan, zodat het behalve trainen ook weer mogelijk zal zijn ons te meten met andere clubs. Dit zal betekenen dat er meer mensen tegelijkertijd op de club zullen zijn en om hier goed mee om te gaan hebben we een aanvulling op ons bestaande corona-protocol opgesteld. 

Alle maatregelen en aanwijzingen uit het bestaande protocol gelden uiteraard ook nog steeds. We willen jullie vragen de komende week de aanvulling op het protocol aandachtig door te lezen, zeker als er competitiewedstrijden in de planning staan. Eén van de belangrijkste maatregelen waar we jullie hier alvast op willen wijzen is dat publiek op dit moment nog niet toegestaan is bij onze thuiswedstrijden.

Ook willen we jullie erop wijzen dat er bij andere clubs andere protocollen (kunnen) gelden, bijvoorbeeld bij het gebruik van kantine of kleedkamers of wat betreft publiek. Voor een aantal clubs is dit protocol al toegevoegd aan deze mail. Mocht je tegenstander er niet bij staan en heb je vragen hoe zij met de situatie omgaan, zoek dan even contact met hun. Er is door ons aan de afdelingsleiding gevraagd al deze protocollen op een centrale plaats te verzamelen, zodat deze voor iedereen beschikbaar zijn, maar daar is tot dusver nog geen gehoor aan gegeven. Als we hier meer over weten dan communiceren we dat uiteraard ook zo snel mogelijk naar jullie.

Iedereen alvast heel veel succes en plezier gewenst in de competitie!

Met vriendelijke groet,

het bestuur van TTV Spaarne

nl_NLDutch