Corona

Hieronder vind je de meest actuele informatie over de maatregelen m.b.t. het coronavirus.

Update 12 juni 2021

Gezien het positieve verloop van de pandemie de laatste tijd, ben ik blij te kunnen meedelen dat de recreantentrainingen op maandag- en donderdagavond weer door kunnen gaan. Tevens is het mogelijk weer gebruik te maken van de bar en is het toegestaan te rouleren.

Op maandagavond zal Gijsbert de zaal om 20h00 openen.

Op donderdagavond zal Wim de zaal om 20h00 openen.

Gelieve (ondanks de mogelijkheid om te rouleren) nog wel gebruik te maken van het reserveringssysteem; het is nu mogelijk om met meer dan 2 personen een tafel te reserveren. Mocht dit via de app niet mogelijk zijn, dan graag via een andere weg zorgen dat ik op de hoogte ben van je aanwezigheid (bijv. via email). Het is tot nu toe nog niet nodig geweest, maar blijft belangrijk in verband met mogelijk contactonderzoek.

In de bar gelden de gebruikelijke maatregelen weer: desinfecteer je handen voordat je achter de bar komt, houdt 1,5 meter afstand en verplaats het meubilair niet.


Het is op dit moment alleen nog mogelijk om met pin te betalen. De pinautomaat is vernieuwd; het is niet meer nodig het bedrag eerst op de tablet in te voeren, dit kan nu gelijk op de pinautomaat zelf. Een korte gebruiksaanwijzing is te vinden naast de pinautomaat. De kleedkamers zijn ook weer open voor gebruik, echter is er door een mechanisch defect tijdelijk geen warm water beschikbaar.

Opening per 19 mei 2021

Beste leden,

We mogen weer!

Na een lange rustpauze is het vanaf 19 mei eindelijk weer toegestaan om in de zaal te tafeltennissen.

De twee belangrijkste punten hierbij zijn nog altijd ons Corona-protocol en het reserveringssysteem van Pingpongbaas.

Lees om te beginnen het bij deze mail gevoegde protocol goed door. Hierin staan de maatregelen waar onze leden zich aan moeten houden tijdens een bezoek aan onze zaal. De belangrijkste verandering in ons protocol is dat voorlopig de bar dicht blijft en er een mondkapje gedragen dient te worden bij binnenkomst en vertrek. Tijdens het spelen en een eventuele pauze, hoeft er geen mondkapje gedragen te worden. Net als vorig jaar is het ook nu weer belangrijk dat tijdens het spelen alle deuren open moeten (blijven). Dit om de zaal voldoende te ventileren. Tevens zullen de kleedkamers nog niet open zijn, dus wordt iedereen geacht thuis alvast om te kleden.

Om het aantal leden dat tegelijkertijd in de zaal en kantine is laag te houden, dient er nog steeds een tafel gereserveerd te worden. Een tafel reserveren bij onze vereniging gaat via de PingPongbaas app. Je kunt ons hierin vinden via de kaart of door in het startscherm van de app op ‘Reserveer een tafel’ te klikken. Voordat je een tafel kunt reserveren moet je inloggen met je SportID (PingPongbaas account), of jezelf registreren als je deze nog niet hebt. Dit is een vereiste om een reservering te kunnen plaatsen, aangezien wij hierdoor inzicht krijgen in de personen die op onze vereniging zijn geweest in het geval van een coronabesmetting. In [deze video] wordt uitgelegd hoe het reserveren van een tafel via de PingPongbaas app in z’n werk gaat. In het bijgevoegde stappenplan wordt dit stap voor stap nog eens beschreven. Wij hebben in ons reserveringsdashboard ingesteld hoeveel tafels er beschikbaar zijn en in welke tijdsblokken. Binnen onze vereniging hanteren we tijdsblokken van 60 minuten. Je kunt met maximaal twee personen op één tafel reserveren en maximaal voor twee blokken tegelijk (aaneengesloten of op verschillende dagen).

We hopen dat dit voor nu genoeg duidelijkheid verschaft. Heb je toch nog vragen, dan kun je uiteraard altijd antwoorden op deze mail of contact opnemen met een van de contactpersonen aangegeven in het coronaprotocol.

Heb je vragen over de app zelf of problemen met het reserveringssysteem dan kun je het beste direct contact opnemen met Pingpongbaas door te mailen naar bazen@pingpongbaas.club.

nl_NLDutch