Youth

Trainingen
De reguliere training voor de jeugd is op dinsdagmiddag. De groepen bestaan uit zowel jongens als meisjes. Tijdens deze trainingen is er aandacht voor het aanleren van techniek maar er is ook ruimte voor spelvormen.

De groepen zijn gemengd en bestaan ongeveer uit 10 kinderen. Aanmelden voor een proeftraining (alleen op de dinsdag!) kan door contact op te nemen via het contactformulier. De trainingen worden gegeven op locatie Maerten van Heemskerckstraat 69A te Haarlem.

For cancellations of a training, let us know: call the room on nr. 023 - 525 5663

Competition
Informatie over de competitie, zoals uitslagen en speeldata, en informatie over toernooien kun je vinden op de website. De thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdagochtend vanaf 10:00 uur (zaal open vanaf 9:30 uur) tot ongeveer 13:00 uur. De competitie bestaat per halfjaar uit ongeveer tien wedstrijden waarvan vijf thuis en vijf uit worden gespeeld. Van de betrokken ouders wordt verwacht dat ze het op toerbeurt het vervoer naar de uitwedstrijden verzorgen. Tijdens de thuiswedstrijden is begeleiding aanwezig.

Join
Aspirant-leden mogen drie trainingen gratis meespelen om kennis te maken met de de sport tafeltennis en met onze club. Het inschrijfformulier staat op de website.
Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk door een brief te richten aan de secretaris van TTV Spaarne (kan via het contactformulier). Bij opzegging is alleen voor het lopende kwartaal contributie inclusief bondsgelden verschuldigd, mits uiterlijk de 15e van de eerste maand van dat kwartaal wordt opgezegd. Voor het nieuwe seizoen en het 1e kwartaal is dat uiterlijk 15 juli. Na de schriftelijke opzegging volgt een schriftelijke bevestiging van de secretaris.

Clothes
The children must wear sportswear (shorts and t-shirt) and sports shoes during the training. As soon as players enter the competition, they must meet the NTTB clothing requirements. TTV Spaarne club clothing must be worn in competitions and tournaments.

Table tennis bat
A good bat is needed to learn table tennis. The table tennis bats that are sold in the regular sports store are often not good. They are insufficiently rough. Bat members are available for aspiring members or a starter bat can be purchased through the trainer. The trainers can provide advice on this.

en_GBEnglish